Pannen daken

Staat uw woning al te schitteren? Grote kans dat het pannendak hieraan bijdraagt. Het pannendak maakt namelijk de uitstraling van uw woning. Bij Brouwer Dakdekkers zijn wij bekend met het aanleggen van pannendaken voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

KERAMISCHE DAKPANNEN

Al eeuwenlang worden keramische dakpannen gemaakt van de grondstof klei. In de loop der jaren zijn hiervan veel varianten op de markt gekomen. Inmiddels heeft deze keramische pannendak zijn stempel gedrukt op het Nederlandse straatbeeld. Het keramische pannendak komt voor in vele varianten en kleuren en geeft een mooie uitstraling aan uw woning.

Betonnen DAKPANNEN

Is uw pannendak toe aan vervanging of kiest u voor een pannendak op uw nieuwbouwwoning? Wij geven u graag advies over welk pannendak het beste bij uw woning past.

De sneldek betonpan is een tijdloze pan die zijn sporen heeft verdiend. Deze betonnen dakpannen worden al tientallen jaren toegepast op woningen en leveren een herkenbaar, vriendelijkogend dak op. Behalve een prima prijs-kwaliteitverhouding biedt de sneldek betonpan u het comfort van jarenlange zekerheid van een goed dak.

Ik wil graag advies over pannendaken