Dakdekker Maasluis

Er zijn genoeg dakdekkersbedrijven in Maassluis, maar wilt u een dakdekker met meer dan 60 jaar ervaring en altijd 10 jaar garantie op uw dak? Kies dan voor Brouwer Dakdekkers. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van allerlei soorten daken in Maassluis en omstreken. Wij werken met een team bestaand uit ervaren dakdekkers die met plezier hun werk doen en hun best doen om uw dak er weer keurig bij te laten liggen. Naast onze jarenlange ervaring met het repareren, renoveren en aanleggen van nieuwe daken, werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. Brouwer Dakdekkers is ook aangesloten bij de KMU (Koninklijke Metaal Unie). Dit zorgt ervoor dat we kennis delen met andere bedrijven uit de branche, hierdoor beschikken we over nog meer knowhow om ons werk goed uit te kunnen voeren.

Vrijblijvend advies ontvangen voor uw dak?

Dak repararen in Maassluis

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen en elke dakbedekking moet op een andere wijze gerepareerd worden. Een bitumen dak kan als voorbeeld op verschillende wijzen worden gerepareerd. Vaak wordt er een nieuwe strook bitumen op bewerkt en deze wordt vast gebrand op het huidige bitumen. Het huidige bitumen moet dan wel droog zijn, net als bij het aanbrengen van een laag glasvlies.

Indien het huidige bitumen niet droog te krijgen is zoals bij heftige regenval bijvoorbeeld, wordt er vaak een bitumen kit gebruikt. Dit werkt wel op een nat dak maar wordt vaak gebruikt als het echt niet anders kan.

Dakreparatie

Heeft u schade aan uw dak? Dan moet dit zo snel mogelijk gerepareerd worden. Brouwer Dakdekkers probeert de schade aan uw dak zo snel mogelijk te komen verhelpen. Uw dak ligt er dan in een mum van tijd weer perfect bij.

Voor spoed gevallen zoals bijvoorbeeld waterschade kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0642812850. Wij zullen er dan alles aan doen om uw dak zo snel mogelijk te komen repareren.

cd232e7e37

Bekijk onze werken

Klik op een van de onderstaande foto’s om naar de pagina te gaan.

Zink, Lood
Bitumineuze daken
Pannen daken

Bent u specifiek op zoek naar een dakdekker in een ander dorp? Kijk dan ook eens op deze pagina Dakdekker Westland.