Dakdekker Naaldwijk

Dakdekker in Naaldwijk nodig? Brouwer Dakdekkers is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van daken. Wij bieden een ruim aanbod verschillende daken aan, van bitumen daken tot groendaken. Naast het leggen van daken zijn wij gespecialiseerd in zinkwerken en loodwerken. Bij zink- en loodwerken bedoelen wij bijvoorbeeld hemelwaterafvoeren, dakgoten en daklijsten. Bekijk hier voorbeelden van zink- en loodwerken. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Westland, met name in Naaldwijk. Dus bent u op zoek naar een dakdekker in Naaldwijk, dan is Brouwer Dakdekkers degene die u zoekt!

Vrijblijvend advies ontvangen voor uw dak?

Nieuwbouwproject Naaldwijk

Nieuwbouwproject in Naaldwijk? Brouwer Dakdekkers helpt u graag verder met het verbouwen van uw nieuwe huis. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen om uw huis te voorzien van een goed en sterk dak. Omdat wij meer dan 60 jaar ervaring hebben in het leggen van daken kunnen wij u ook adviseren bij het maken keuzes voor een nieuw dak. Verder zit er op elk dak dat door ons aangelegd wordt 10 jaar garantie, u hoeft u dus de komende 10 jaar geen zorgen te maken over ongemakken met het dak. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een nieuw dak voor uw huis? Vul dan ons offerteformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

Bitumineus dak in Naaldwijk?

Bitumen is een productiemateriaal dat vrijkomt tijdens het produceren van ruwe olie. Tijdens dit proces krijgt het bitumen eigenschappen waardoor het ideaal wordt om te gebruiken tegen het beschermen van daken bijvoorbeeld. Het bitumen is na dit proces beschermend tegen water en chemische stoffen en kleeft goed op verschillende ondergronden. Bitumen wordt al decennia gebruikt door de mens en werd vroeger voornamelijk op schepen gebruikt zodat deze waterdicht waren. Bitumen wordt voornamelijk gebruikt op platte daken omdat bitumen een relatief lange levensduur heeft. Samen met EPDM is bitumen het meest gebruikte materiaal voor platte daken. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw dak? Dan kunt u het beste dit contact formulier invullen. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen.

cd232e7e37

Bekijk onze werken

Klik op een van de onderstaande foto’s om naar de pagina te gaan.

Zink, Lood
Bitumineuze daken
Pannen daken

Bent u specifiek op zoek naar een dakdekker in een ander dorp? Kijk dan ook eens op deze pagina Dakdekker Monster