Dakdekker Westland

Bent u op zoek naar een dakdekker in het Westland? Dan bent u bij Brouwer Dakdekkers aan het juiste adres. Brouwer Dakdekkers is een dakdekkers bedrijf gevestigd in Wateringen, gemeente Westland. Brouwer Dakdekkers is gespecialiseerd in het leggen van daken, met in het bijzonder zinkwerken. Wilt u uw dak laten renoveren, repareren of wilt u een compleet nieuw dak en woont u in het Westland of omgeving? Dan heeft Brouwer Dakdekkers altijd een advies op maat voor u.

Wij komen indien nodig bij uw langs om het desbetreffende dak op te meten en te inspecteren, daarna zullen wij zo snel mogelijk een gratis vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Vrijblijvend advies ontvangen voor uw dak?

Nieuw dak

Wilt u een nieuw dak op uw huis, schuur of pand maar heeft u nog geen geschikte dakdekker gevonden? Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in het leggen van daken en weten daardoor met elk dak raad. Schuine daken hebben bijvoorbeeld meer aandacht nodig. Als u de regenpijp schoonmaakt kunt u kijken of u schilvers van de dakpannen vindt. Dit wijst erop dat de dakpannen erg verouderd zijn en toe zijn aan vervanging. Hoe eerder dit wordt opgemerkt, hoe beperkter de schade is en des te beter dit is voor uw portomenee.

Voor meer informatie over een nieuw dak kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij zullen u verder informeren over de kosten van een nieuw dak en alle andere belangrijke aspecten. Om alvast een inzicht te krijgen kunt u hieronder een aantal voorbeelden bekijken die zijn aangelegd door Brouwer Dakdekkers.

Dakbedekking Westland

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen, Brouwer Dakdekkers Westland is voornamelijk gespecialiseerd in het leggen van bitumendaken, groendaken, leiendaken en pannendaken. Heeft u een plat dak en liggen er al meerdere lagen oude dakbedekking op uw dak? Dan bestaat de kans dat de oudere lagen dakbedekking verwijderd moeten worden, omdat uw dak anders overbelast wordt. Als u een ander vorm dak heeft dan zal dit ook nader bekeken moeten worden door ons.

Bent u benieuwd wat de kosten voor nieuwe dakbedekking voor uw huis in het Westland kost? Vul dan ons contactformulier op de contactpagina in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

cd232e7e37

Bekijk onze werken

Klik op een van de onderstaande foto’s om naar de pagina te gaan.

Zink, Lood
Bitumineuze daken
Pannen daken

Bent u specifiek op zoek naar een dakdekker in een ander dorp? Kijk dan ook eens op deze pagina Dakdekker Maassluis.