Dakdekker Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekkersbedrijf in Den Haag? Brouwer dakdekkers is werkzaam in Den Haag en omgeving. Zelf zijn we gevestigd in Wateringen, wat op steenworp afstand ligt van Den Haag. Wij renoveren en onderhouden vele soorten daken, voornamelijk bitumen daken.  

Het is belangrijk dat u uw dak goed onderhoudt. Het is weliswaar niet het onderwerp waar u dagelijks over nadenkt maar toch zeker niet het minst belangrijke onderdeel van uw huis. Zonder een stevig en goed geïsoleerd dak ontsnapt alle warmte uit huis en wordt de kans op lekkages steeds groter. Dit zijn enkele voorbeelden, maar deze voorbeelden wil iedereen zien te voorkomen.  

Voorkom lekkages, laat uw dak eens inspecteren door een dakwerker uit Den Haag.

Vrijblijvend advies ontvangen voor uw dak?

Dakbedekking Den Haag

Dakbedekkingen zijn er in vele soorten en maten. Brouwer dakdekkers legt voornamelijk bitumendakbedekkingen aan in Den Haag. Naast bitumen werken wij veel met leien, pannen en natuurlijk materiaal voor groendaken. Bij groendaken kunt u denken aan matten van gras en mos als bovenste laag van uw dak. Kiezen voor een groendak is een zeer milieubewuste keuze.  

Bent u op zoek naar een andere soort dakbedekking in Den Haag of omgeving? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, wij zullen er alles aan doen om ook deze soort dakbedekking bij u te kunnen aanleggen.

Snelle service dakrenovatie

Is uw dak toe aan onderhoud of vernieuwing? Dan is het slim om dit zo snel mogelijk te laten doen door een ervaren dakwerker uit den haag of omgeving. Ondanks alle drukte zullen wij zo snel mogelijk een plekje vrij maken om bij u langs te komen.

Is uw dak toe aan renovatie? Zijn er een aantal dakpannen van uw dak af en moeten deze weer terug gezet worden? Neem dan contact op met ons door het onderstaande contact formulier in te vullen. Heeft u haast? Bel ons dan op 0642812850.   

cd232e7e37

Bekijk onze werken

Klik op een van de onderstaande foto’s om naar de pagina te gaan.

Zink, Lood
Bitumineuze daken
Pannen daken

Bent u specifiek op zoek naar een dakdekker in een ander dorp? Kijk dan ook eens op deze pagina Dakdekker Westland.