Over ons

In het jaar 1963 startte Henk Brouwer (onze vader/opa) zijn loodgietersbedrijf in Honselersdijk. Dit deed hij met een startkapitaal van 500 gulden, dat hij leende van zijn schoonvader Toon Burgersdijk. Na een paar maanden wist Henk het vertrouwen van de Westlanders voor zich te winnen. Zo gaf woningcorporatie Naaldwijk (later bekend als Vestia) Henk Brouwer de opdracht het loodgietersonderhoud van alle huurhuizen in Honselersdijk, Maasdijk en Westland op zich te nemen.

Gaskachels

Omdat Henk naast het loodgietersonderhoud ook steeds meer gaskachels moest plaatsen, kwam hij op het idee om in zijn woning aan de Willem van der Potstraat in Honselersdijk gaskachels op te slaan.

In de voorkamer van zijn woning zette hij verschillende modellen neer, die hij presenteerde aan zijn klanten. Als extra dienstverlening poetste hij het koperen gaspijpje voor zijn klanten op. Dit pakte goed uit, want even later werd Henk genoodzaakt de zaak uit te breiden met vijf vakmannen. man.

Over Ons

Brouwer Bustin

In 1985 volgde Toon Brouwer zijn vader Henk op en richtte zich op het uitvoeren van loodgieters-, cv- en dakwerk. Ook hier stroomden de opdrachten binnen, waardoor het bedrijf uitbreidde naar dertien vakmannen. Ook ZZP’ers werden ingehuurd, waaronder Eelco Bustin, om het dakwerk te verzorgen. De samenwerking met Eelco verliep zo goed dat werd besloten de krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam BrouwerBustin. Er werd een nieuw pand gekocht in Wateringen en het bedrijf groeide naar 30 man sterk.

Brouwer Dakdekkers

Het klantenbestand bleef groeien en ook tijdens de financiële crisis hield het bedrijf zich sterk. Toch werd in 2017 besloten om apart van elkaar verder te gaan. Met een bedrijf van 30 man was er namelijk nog maar weinig tijd over voor de dingen waar Toon Brouwer en Eelco Bustin echt van hielden. Veel van hun tijd werd opgeslokt door kantoor- en papierwerk. Toon Brouwer maakte toen de stap om de loodgietersafdeling over te dragen aan Installatiebedrijf Van Dijk en startte samen met zijn zoons Wesley en Jack Brouwer het bedrijf Brouwer Dakdekkers.

20770517_660028864193549_3997106942079276405_n

Partners

  • Brouwer-logo's-03
  • Brouwer-logo's-02
  • Brouwer-logo's-01
  • Brouwer-logo's-04

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker?